Coaching en Tarieven

Ouder-coaching kinderen die hooggevoelig (strong-willed) van aard zijn (HG&SW)

Als ouder kun je bij mij terecht voor (korte) begeleiding als je tegen vragen aanloopt bij de opvoeding van je hooggevoelige(strong-willed) kind. Door je als ouder inzicht te laten krijgen wat er gaande is en hoe je meer rust en ruimte kunt creëren. Aan de hand van concrete voorbeelden of vragen van jullie als ouder, komt het overzicht en inzicht door de (innnerlijke) familie opstelling te maken. 

Als je zelf begrijpt wat er gebeurt, lukt het je om je eigen gedrag te beïnvloeden. Doordat je kind zich spiegelt aan jouw gedrag/reactie zal ook je kind veranderen en komt er de gewenste beweging. 

Vaak zullen de coaching trajecten kortdurend  zijn. Ik reken altijd een uur tarief van 75 euro per uur. Ik ben vrijgesteld van BTW heffing, die kosten worden niet apart nog eens berekend. Mocht er langduriger behoefte zijn aan begeleiding dan kunnen we altijd samen zoeken naar een alternatief. 

 

Traject Kernvisie methode

Om je kind te kunnen begeleiden in een traject, volg je samen met je kind 8 tot 10 sessies van een uur. Altijd met een frequentie van eens per 3 weken. Zodat de stof die aangeboden wordt tijdens de coaching thuis goed geoefend kan worden en nu geautomatiseerd kan worden. In een half jaar tijd zijn we klaar en kan je kind bij zichzelf de methode toepassen. Doordat het ervaart dat deze manier wel aansluit bij zijn/ haar manier van denken, gaat het zich sociaal emotioneel veel beter voelen en kan weer verder met groeien.

 

Mochten jullie als ouder het traject zelf betalen dan vraag ik 75 euro per uur, ik ben niet BTW plichtig, die kosten worden dan ook niet daarnaast apart berekend.

Het is ook mogelijk om een traject via Jeugdzorg vergoed te krijgen. Het hoofdkantoor van de Kernvisie methode heeft een contract met heel veel gemeentes in heel Nederland, ook in Friesland. Ik heb nog een speciale aanvullende meeting gevolgd na mijn opleiding als Kernvisie coach en heb een contract waardoor het traject via jeugdzorg vergoed kan worden. Vraag gerust naar de mogelijkheden want de kosten mogen niet een belemmerende factor zijn om je kind weer aansluiting te laten krijgen op school. En uiteindelijk een blijer kind te zien dat er mag zijn!

 

Talentengesprek met je kind

Met een eenmalig talentengesprek met je kind, kan je al een heel verschil maken! Na een korte intake (gratis) zal ik het talentengesprek met je kind voeren. Meestal kan je kind daarna al een heel stuk groeien, soms is meer begeleiding nodig. Dat kan natuurlijk ook.

Ik reken 75 euro per talentengesprek, korte intake met ouder(s) is gratis. 

Na het volgen van een traject Kernvisie methode zal ik altijd afsluiten met een extra coaching waarin ik geheel kosteloos een talentengesprek voer met je kind. Ik ben er zo van overtuigd dat als je als kind je eigen talenten ziet, je nog meer kan groeien en dat de veerkracht bij je kind enorm verbetert.

 

 

 

Tarieven op een rij: 

Uurtarief: 75 euro  (geen BTW berekening nodig)

Vergoeding traject Kernvisie methode via Jeugdzorg mogelijk, aanvraag hiervoor via hoofdkantoor Kernvisie methode.

Coaching vindt bij jullie thuis, kilometer vergoeding is 0,19 euro per gereden kilometer. Ik zal dit apart op de factuur vermelden.

Facturering vindt altijd na het consult plaats, tenzij anders is afgesproken.

 

Beeldkrachtig Kind staat ingeschreven bij de kamer van koophandel onder het KvK nummer: 787 32 646

In bezit van Verklaring Omtrent het Gedrag: VOG nummer 7036235 

Bankgegevens: J.F. Welman, Beeldkrachtig Kind. rekeningnummer NL95KNAB0500946159